mandag, juni 09, 2014

Dolls & Darlings ♥'s .. - en bloganbefaling

Jeg bruger min Pinterest-konto meget. Primært til at samle tonsvis af inspiration fra hele verden, men nogle ideer og billeder er imidlertid så smukke eller spændende, at jeg straks klikker mig videre til billedets oprindelige kilde for at se mere. Det skete den anden dag, og hold da op hvor er jeg glad for det! Klikket ledte mig nemlig ind på en, relativ ny, men virkelig fin og spændende blog -

Bloggen handler primært om kjoler - smukke, farverige, vintage kjoler. Lige noget for mig, og dig måske? Det er norske Victoria, som nu bor i Sverige, der står bag - og foran kameraet i de smukkeste kjoler og skønneste, uhøjtidelige poseringer.
Jeg er åbenlyst vild med Vici Loves Vintages stil, og synes, det er fantastisk med de mange outfit-posts, men også de indlæg, hvor man lærer Vici lidt bedre at kende, synes jeg rigtig godt om. De er skrevet med sådan en mild- og hjertelighed, som jeg virkelig godt kan lide.

Jeg kan kun anbefale jer alle, hver og en, at klikke vejen forbi Vici Loves Vintage og nyde godt af det feminine univers der ♥

 Her er det billede, som i første omgang fik mig forbi bloggen. Det er åbenlyst hvorfor jeg pinnede billedet, ikk? 
Kjolen er simpelthen så så smuk, og Vici ligeså.Vici Loves Vintages har netop kørt en 30 dages challenge - 30 kjoler på 30 dage, billedet her ovenover er en opsummering på de 30 dage.

Jeg kunne godt tænke mig at lave noget lignende denne challenge - er der nogle, der kunne have lyst til at være med?

Jeg har fået lov at låne ovenstående billeder af Vici Loves Vintage.

2 kommentarer:

 1. Tak for bloganbefalingen - det er jo lige noget for mig:-) Pt har jeg dog ikke overskud til at være med til en sådan udfordring - men det lyder sjovt!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Ja, der er meget fin kjole-inspiration at hente :)
  Jeg kan godt forstå, hvis du ikke kaster dig ud i endnu en udfordring i øjeblikket, Anna - kan godt forstå, hvis du har rigeligt i øjeblikket :)
  Kh. Louise

  SvarSlet