fredag, maj 23, 2014

Floral Explosion


Denne årstid er min absolut yndlings. Farverne, især de grønne, helt nye og friske - nogle af dem insisterende og næsten hysteriske. Det er som om, at jeg, hvert år igennem sommeren og særdeleshed efteråret og vinteren, rent faktisk glemmer, hvilke vilde farver naturen sætter ind med her i foråret. Jeg bliver lige overrasket - og lykkelig - hvert år. Skovbunden har været dækket af anemoner, nu er det træerne og syrenerne med deres fine farver og sarte blomster - og inden længe buldrer de mere overvældende og vedholdende blomster frem i deres farvemekka
Jeg elsker blomster. Ikke kun i haven, skoven eller på sofabordet, men også som print og pynt på alt lige fra beklædning til phonecases samt accessories. Derfor har jeg her samlet en buket lækre blomster af alle mulige forskellige slags -

Fantastisk, blomstret kjole fra Edith & Ella
Vi skal til fødselsdag i England til sensommer, og jeg tror altså, at dette skal være festkjolen dertil. Jeg er SÅ vild med den!

Fint og praktisk iPhone case fra HelloDelicious shop

Yndigt solsæt til varme sommerdage i haven eller på stranden - kan købes her

Sommerlig statement floral crown fra K is for Kani 
Hun laver seriøst de smukkeste floral crowns, og i så mange forskellige størrelser og alle med forskellige udtryk

Smuk, smuk aftenkjole fra Lady Vintage London

 Efter min mening det absolut smukkeste stel til dato fra Royal Copenhagen, Flora

 Flats fra altid frække Irregular Choice
Jeg har drømt om et par heels eller sandaler derfra i flere år - da jeg boede i Irland, lå der en skobutik på min daglige rute fra bopæl til arbejde, som førte mærket. Jeg var ofte inde og prøve at trippe lidt rundt i mange af de fuldstændig overdådige par - de kan tage pusten fra enhver. Jeg har endnu tilgode selv at eje et par

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting. Elsker også blomster og det er bare noget af det bedste ved foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig - det er virkelig noget af det aller bedste ved foråret! Man har endnu ikke vænnet sig til farverne og alt virker så nyt og friskt på en :)

   Slet
 2. Hvor er det bare skønne ting! Jeg var i Prag i torsdags, og der var modebilledet i de dyre butikker også præget af blomsterprintet. Kjolerne er rigtig fine, synes jeg.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man ser rigtig meget blomsterprint i øjeblikket. Det er skønt, synes jeg. Jeg er vild med det - det har jeg vist egentlig altid været :)

   Slet
 3. De er så skønne - alle tingene:) Er især vild med kjolerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig! De måtte gerne, hver og en, hænge i mine garderobe ;)

   Slet
 4. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet