lørdag, november 23, 2013

Frem med benene, piger!Mere pinterest-inspiration. Denne gang fra mit board "Tights & Stockings" - det er faktisk et af mine yndlings boards (uden at den egentlig indeholder så frygtelig mange pins af den grund)

Som kjolepige er jeg ret vild med strømpebukser  - og gerne de mere farverige og sprælske af slagsen. Faktisk drømmer jeg en lille smule om at have min egen shop og forhandle lækre, mønstrede og anderledes strømpebukser af god kvalitet - prikkede, stribede, blomstrede og hulmønstrede. 
Jeg synes nemlig selv, at det desværre ofte er svært at finde den type strømpebukser - både i fysiske butikker og på nettet. Ofte skal de bestilles i England.
Så hvis du nu sidder derude og kender til et rigtig godt sted at handle strømpebukser, må du meget gerne lade høre fra dig.

5 kommentarer:

 1. Uhh jeg er også vild med strømpebukser. Jeg ved at Sneaky Fox i København (http://www.sneakyfox.com/), har rigtig mange lækre. Ellers synes jeg også det kan være svært at finde - også nogle til en rimelig pris, da jeg synes de hurtigt går i stykker (nok fordi jeg bruger dem så meget aka hele tiden..)

  Dejlig blog :)

  Hilsen Thit

  SvarSlet
 2. De er skønne - det er svært ikke at blive fristet!

  SvarSlet
 3. Fin blog :-)
  Jeg kan anbefale at kigge forbi buyincoins.com. De har nogle fine strømper. Man skal bare huske at det er kineser-størrelser :-)

  SvarSlet